Let op:  Buiten de openingstijden en s'avonds geldt een toeslag van   € 15,-

De openingstijden zijn:

  • Woensdag en vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, aanmelden kan telefonisch of via mail.
  • Donderdagavond beperkt mogelijk.
  • Bij de betaling en annulering van een afspraak/consult, zijn de algemene voorwaarden van toepassing (zie deze pagina).

 

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding                                                               
Per ontmoeting van  50 - 60 min    €  65,-
     
     
Haptonomische benadering en/of begeleiding bij baby’s die veel huilen     

Eerste consult van 75 - 90 min inclusief; toesturen vragenlijst, plan van aanpak en nazorg twee weken bereikbaar per mail of telefoon

Vervolg consult  van 50 - 60 min

   €

 
   €

 90,-

 
 65,-

Huisbezoek van 2 uur inclusief; toesturen vragenlijst, plan van aanpak, nazorg twee weken bereikbaar per mail of telefoon en inclusief reiskosten tot 30 km, hierna € 0.19 per/km

   € 150,-
     
Babymassage    
Individuele les, eenmalig van 50 - 60 min in de praktijk:    €  65,-

      

Algemene voorwaarden

  • Uitsluitend contant betalen of overmaken per direct op het IBAN rekening nummer NL15 RABO 0103 2718 05   t.n.v.  A. van der Werf-Brouwer, op de datum van de afspraak/consult onder vermelding van het nota nummer (uiterlijk binnen 5 werkdagen). Bij niet tijdig overmaken van de nota zal de client een verzoek ontvangen om dit alsnog per direct te doen. Bij wederom niet betalen, volgt een tweede verzoek en wordt het te innen bedrag verhoogd met € 15,- administratiekosten. Mocht betaling binnen de gestelde termijn van 5 werkdagen na het tweede verzoek uitblijven, zal de vordering ter incasso uit handen worden gegeven. De hieraan verbonden kosten komen dan voor rekening van de betreffende client.
  • Indien een afspraak geannuleerd moet worden, verzoek ik je / jullie dit minimaal 2 uur voor de gemaakte afspraak (telefonisch) te doen. Zo niet, dan wordt dit wel in rekening gebracht. 
  • Bij een huisbezoek worden zowel de reiskosten boven 30 km (€ 0,19 per/km) als de tijdsduur van de ontmoeting/consult berekend.
  • Bij elk bezoek een groot badlaken meenemen.
  • Bij de zwangerschapsbegeleiding is het wenselijk om makkelijk zittende kleding te dragen.
  • Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering de haptonomische begeleiding.